14.02

Остаточний розпродаж Geely Atlas Pro за фіксованою ціною від 650 000 грн. Шалені знижки!

Компактний кросовер оснащується економічним, бензиновим двигуном 1,5 літра потужністю 177 к.с., що йде в парі із 6-ступеневою класичною автоматичною коробкою перемикання передач і переднім приводом або 7- ступеневою роботизованою коробкою передач DCT, системою м’якого гібриду MHEV і повним приводом.

Оптимальним вибором з точки зору співвідношення ціни й оснащення є комплектація³ Comfort (Комфорт).  Початковий рівень оснащення вже включає в себе такі опції, як двозонний клімат-контроль, шкіряний салон, підігрів передніх і задніх сидінь, підігрів керма, що регулюється по горизонталі та вертикалі, мультимедійну систему з 12.3 дюймовим сенсорним екраном і 6 динаміками, задній парктронік із камерою заднього огляду, круїз-контроль, LED габаритами і ліхтарями, безключовий запуск двигуна, легкосплавні сімнадцятидюймові диски та багато іншого. Ціна такого кросоверу у межах спеціальної пропозиції становить 650 000,00 грн.

GEELY ATLAS PRO в комплектації Luxury (Лакшері) пропонується за ціною 700 000,00 грн. та має такі додаткові переваги: передній парк-тронік, камера кругового огляду 360, датчик дощу, 8 динаміків, безключовий доступ до автомобіля, електрорегулювання сидіння водія, світлодіодні фари LED головного світла; легкосплавні вісімнадцятидюймові диски та інше.

Топ-версія GEELY ATLAS PRO в комплектації Premium (Преміум) пропонується за ціною 850 000,00 грн. та окрім систем м’якого гібриду MHEV, повного приводу і коробки 7DCT має адаптивний круїз-контроль, електричний багажник, 42-кольорове атмосферне підсвічування, інтелектуальну систему керування дальнім світлом, додаткові електронні допоміжні системи безпеки (екстреного гальмування, утримання смуги руху, обмеження швидкості) тощо.

GEELY ATLAS PRO представлений сучасним, надійним кузовом, розкішним і продуманим до дрібниць, ергономічним інтер'єром, широким спектром електронних допоміжних систем, що відповідають за комфорт та безпеку, а також інноваційною силовою установкою, що забезпечує відмінну динаміку, плавність ходу та низьку витрату палива.

Кросовер має антикорозійний захист з оцинковкою кузова, дверей, крил, капоту, кришки багажника, при цьому зовнішні елементи оброблені  тонким хромуванням та іншими засобами захисту для блискучого  вигляду протягом багатьох років експлуатації.

Запрошуємо до нашого офіційного автоцентру GEELY «Радар-сервіс», де можна детально ознайомитись із модельною лінійкою, умовами придбання, провести тест-драйв, отримати інформацію і професійну консультацію щодо програм кредитування, лізингу й страхування.

¹Інформація про ціну є орієнтовною, оприлюднення ціни не є офертою. Наведені ціни є рекомендованими та можуть відрізнятися від остаточної ціни, запропонованої клієнту офіційним дилером GEELY в Україні. Кількість автомобілів обмежена. ТОВ "ГРАНД АВТОМОТІВ" та офіційні дилери GEELY в Україні залишають за собою право без попереднього повідомлення змінювати комплектації і ціни на автомобілі. Актуальні ціни уточнюйте у салонах офіційних дилерів перелік яких наведено на сайті https://geely.in.ua/dealer.html або за тел. 0-800-207-700 (дзвінки зі стаціонарних телефонів в межах України безкоштовні, з мобільних телефонів - згідно тарифів операторів зв'язку). Актуальні ціни з урахуванням знижки вказуються у договорах купівлі-продажу автомобіля, які підписані з офіційним дилером в Україні. Будь ласка, перед підписанням договору купівлі-продажу автомобіля з офіційним дилером в Україні детально ознайомтесь з актуальною ціною та комплектацією автомобіля. Наведена інформація призначена тільки для інформаційних цілей і не може бути використана як документ, що встановлює зобов'язання продавця.

Спеціальна ціна - орієнтовна рекомендована роздрібна ціна з урахуванням знижки. Спеціальні ціни діють в офіційний дилерській мережі ТОВ "ГРАНД АВТОМОТІВ" на всій території України за винятком АР Крим і тимчасово окупованих територій на автомобілі GEELY ATLAS PRO 2022 року виробництва з 13.02.2024р. до повного розпродажу наявного складу вказаних автомобілів. Кількість автомобілів GEELY ATLAS PRO 2022 року виробництва обмежена.

²Під "Знижкою" мається на увазі сума знижки у гривні від Рекомендованої роздрібної ціни GEELY ATLAS PRO 2022 року виробництва, яка діяла до 13.02.2024 р. на автомобілі GEELY ATLAS PRO 2022 року виробництва. Сума знижки у гривні вказана з ПДВ.

³Вказане оснащення та комплектація автомобіля є орієнтовними та можуть відрізнятися від наявного оснащення та комплектації автомобілів у офіційних дилерів GEELY в Україні. Зовнішній та внутрішній вигляд наведено у зображеннях для ілюстрації та може відрізнятися від вигляду наявних автомобілів у офіційних дилерів GEELY в Україні.

 Гарантія на автомобілі GEELY становить 5 років або 150 000 км пробігу, залежно від події, що настане раніше. Детальні умови гарантії та обмеження зазначені у договірній та сервісній документації.