04.06

Нові рішення для аграрного бізнесу від Mercedes-Benz на міжнародній галузевій виставці «АГРО-2019»

Компанія «АвтоКапітал» офіційне представництво Mercedes-Benz в Україні, структурний підрозділ Української Автомобільної Корпорації, в рамках «АГРО-2019» запропонувала нове інвестиційне рішення для аграріїв.

З 4 по 7 червня на території національного комплексу «Експоцентр України» в Києві проходить міжнародна виставка «АГРО-2019». Це найбільша агропромислова виставка в Україні та Східній Європі, яка виступає ефективною платформою для вдосконалення виробництва, впровадження інновацій, презентацій новинок у всіх сферах АПК України.

На стенді компанії Mercedes-Benz представлено одразу кілька рішень для різних галузей сільського господарства. В рамках виставки бренд представлений тягачами Actros +1845 LS 4x2, Actros 1841 LS та Arocs 2042 AS 4x4. Також на стенді представлена легка комерційна техніка - фургон Sprinter 516 CDI з кузовом Schmitz, пасажирський мінівен Vito 116 CDI і пікап X-Class 350d.

Ключовим рішенням для аграріїв є Arocs 2042 AS 4x4. В Україні аграрна логістика передбачає два основних плеча перевезення. Перше плече - транспортування врожаю з поля на елеватор або інше місце зберігання. Друге - з місця зберігання (елеватора), в порт або на переробне підприємство.

Сьогодні в Україні перше плече логістики в більшості випадків можна виконати тільки за допомогою автомобільного транспорту. Щодо транспортування зернових або іншої агропродукції, в першому плечі логістики, аграрії часто стикаються з труднощами використання стандартного автомобільного транспорту, який їздить по дорогах загального користування та не може заїхати в поле, щоб завантажити урожай з-під комбайну.

Для вирішення таких завдань Mercedes-Benz пропонує унікальне на українському ринку рішення у вигляді спеціалізованого сідельного повнопривідного тягача Aroсs 4х4. Обладнаний аграрними шинами з низьким тиском на грунт, тягач може виїжджати безпосередньо на поле. Установка таких унікальних для подібної техніки шин можлива за рахунок високого кліренсу і великих колісних ніш, що відсутня в стандартних тягачах. Крім цього, в комплекті доступний напівпричіп з такими ж шинами, що ставить Mercedes-Benz на щабель вище в порівнянні з конкурентами. Також, для зручності клієнтів, буде доступна сервісна підтримка виїзних бригад, які підготують машину до збирання і нового сезону. Бригади виїжджають перед початком збирання, виконують установку агрошин та перепрограмовують електронну систему автомобіля, а після збору врожаю перевзувають автомобіль навпаки в дорожні шини, з повторним перепрограмуванням і ТО. Для другого плеча логістики Mercedes-Benz пропонує вирішення на базі Actros 1845 LS. Mercedes-Benz Actros 1845 LS 4x2 - вантажний автомобіль для далеких магістральних перевезень нового покоління. Модель екологічного стандарту Euro-5 встановлює високі стандарти у використанні інноваційних систем безпеки та оптимізації витрати палива. Паралельно з моделлю Mercedes-Benz Actros 4, також доступний до замовлення добре відомий українським перевізникам Mercedes-Benz Actros MP3, який зарекомендував себе на ринку як надійний і економічний в утриманні автомобіль.

Легка комерційна техніка представлена Mercedes-Benz Sprinter, ім'я якого вже стало прозивним. Sprinter - лідер автомобільної логістики в даному сегменті. Інновації і ультрасучасні технології, широкі можливості індивідуалізації та понад 1700 різних варіантів кузова, вперше стали доступні для власників малотоннажних автомобілів. Зарекомендувала себе концепція заднього та повного приводів, в новому поколінні Mercedes-Benz Sprinter тепер доповнено новою системою переднього приводу. Автомобіль вражає набором систем безпеки і допомоги водієві. Нове покоління Sprinter враховує, як галузеві вимоги, так і вимоги різних клієнтських сегментів. Фургон, шасі, безліч варіантів для пасажиро- і вантажоперевезень, три концепції приводу, оснащення кабіни, довжина кузова, повна маса, висота вантажного відсіку і оснащення - всі ці параметри дозволяють створити автомобіль, що ідеально підходить для вашого бізнесу.

Доповнюють експозицію - пасажирський мінівен Vito 116 за спеціальною ціною і пікап Х-Class. На виставці представлена топова модель, з дизельним двигуном V6 і постійним повним приводом 4MATIC. Двигун з високим крутним моментом забезпечує високу динаміку руху на бездоріжжі та дорозі. Потужна система приводу і міцна лонжеронная рама забезпечують вантажопідйомність понад 1,1 тонни і тягове зусилля до 3,5 тонн. Цього достатньо, наприклад, для транспортування чотирьох кубометрів дров в кузові або буксирування парусного човна за допомогою тягово-зчіпного пристрою. Спеціальна конструкція ходової частини з широкими мостами, 5-важільним заднім мостом з гвинтовими пружинами і збалансованої налаштуванням підвіски й амортизаторів забезпечує високий комфорт руху як на дорозі, так і за її межами.

Як і всі автомобілі Mercedes-Benz, пікап демонструє зразковий рівень безпеки. Сучасні допоміжні системи на базі відеокамер, радарних і ультразвукових датчиків допомагають водієві в різних ситуаціях, підвищуючи рівень безпеки та комфорту. Численні допоміжні системи входять вже в базову комплектацію.

Ознайомитися з повним модельним рядом вантажної та комерційної техніки Mercedes-Benz можна за посиланням www.mercedes-benz.ua або звернувшись в офіційні салони дилерів Mercedes-Benz.