18.11

GEELY в Україні представляє кросовер Atlas Pro, оголошує ціни і початок замовлень

Офіційний дистриб’ютор GEELY в Україні, компанія «Гранд Автомотів» (входить до складу компаній Корпорації «УкрАВТО») оголошує вихід на ринок України кросовера GEELY Atlas Pro, що стає першим представником модельного ряду у поверненні бренду на ринок нашої країни. 
 
GEELY – один з найбільш популярних автомобільних брендів з продажу автомобілів в світі.
GEELY Holding володіє і управляє провідними брендами, включаючи Volvo, Lotus, Lynk & Co, Polestar, Geometry тощо.
Управляє більш ніж 40 виробничими та складальними заводами, 8 центрами досліджень та розробок та 8 центрами дизайну по всій Північній Америці, Європі, Китаю та Південно-Східній Азії.
 
GEELY Atlas Pro створений європейською командою Geely Auto і відповідає світовим тенденціям «автомобільної моди». На ринок України Atlas Pro поставляється із заводів Geely Auto в Китаї. 
 
Компактний кросовер має харизматичний зовнішній вигляд, розкішний і продуманий до дрібниць інтер'єр, широкий спектр сучасних систем, що відповідають за комфорт та безпеку, а також інноваційну силову установку, що забезпечує відмінну динаміку, плавність ходу та низьку витрату палива. 
 
Офіційні дилери GEELY в Україні вже розпочали приймати попередні замовлення на новий GEELY Atlas Pro. Отже, поки автомобілі ще на шляху до автосалонів, пропонуємо дізнатись більше про його основні переваги.
 

 
СИЛОВИЙ АГРЕГАТ, ТРАНСМІСІЯ 
Atlas Pro буде доступний з сучасним бензиновим турбо двигуном 1,5 л., який був створений у співпраці з командою Volvo. На вибір представлена передньопривідна версія із 6-ступеневою АКП (Aisin) та версія із м’яким гібридом 48В, повним приводом, що підключається і з 7-ступеневою трансмісією з подвійним мокрим зчепленням. 7DCT є 100% розробкою Volvo, що забезпечує високу швидкість перемикання (0,2 с.), коефіцієнт корисної дії 97% та економію палива до 20%.
Надійний силовий агрегат відповідає екологічному стандарту Євро-6, має потужність 177 к.с. (при 5500 об./хв.), а середня витрата палива складає 6,8 л/100 км*. Максимальний крутний момент 300Нм / 1500  об/хв (в комплектації з 7DCT) та 255 Нм/ 1500 об/хв (в комплектації з 6АТ). 
Система «м’якого» гібриду 48V/EMS забезпечує швидший і плавний запуск двигуна, економію пального до 15%, допоміжний крутний момент до 50 Нм і прискорення до 100 км/год менше ніж за 10 секунд. 
 
ГАБАРИТИ ТА ДИЗАЙН ЕКСТЕР’ЄРУ 
GEELY Atlas Pro – представник класу компактних SUV, що є найпопулярнішим серед споживачів. Має довжину 4544 мм, ширину 1831 мм, висоту 1713 мм. Колісна база – 2670 мм, а кліренс 171 мм. Об’єм багажника (під шторкою) складає 378 л. В залежності від комплектації, Atlas Pro оснащений 17- або 18-дюймовими легкосплавними дисками.
Зовнішній вигляд GEELY Atlas Pro виражений динамічними лініями, натхненними м’язовими формами потужного леопарда в русі та його витонченістю, коли він знаходиться в спокої. Фірмова концентрична решітка радіатора з оновленим монохромним логотипом завершує цілісний та мужній образ нового кросовера від GEELY. А ще GEELY Atlas Pro може похизуватись своєю системою LED-освітлення. Світлодіодні фари головного освітлення забезпечують дистанцію освітлення до 220 м!
 
Відзначимо, що команда дизайнерів GEELY Design — це молода, динамічна та перспективна глобальна група. GEELY Design є лідером у всьому, що виробляє Geely Auto, а також співпрацює з дочірніми брендами Geely Auto, такими як LYNK & CO та London Electric Vehicle Company (LEVC). 
 
ІНТЕР’ЄР 
GEELY Atlas Pro – це справжній комфорт розкішного автомобіля! Особливістю, яка найбільше привертає увагу в інтер’єрі, є мультимедійна система з 12,3-дюймовим Full-HD LCD-екраном та повністю LCD 7-дюймова панель приладів, які плавно інтегруються у високотехнологічну панель приладів із зовнішнім освітленням. Система атмосферного підсвічування салону GEELY Atlas Pro задовольнить найвибагливіших – можливо налаштувати до 42 кольорів!  Безрамочне внутрішнє дзеркало має автоматичне затемнення, що покращує видимість в темну добу. 
Шкіряні сидіння першого і другого ряду мають підігрів нижньої частини і спинок, а водійське крісло має електрорегулювання в 6 позиціях. Пасажири другого ряду сидінь також відчуватимуть розкіш комфорту Atlas Pro завдяки просторій посадці, наявності повітроводів, зарядних USB-роз’ємів, центральному підлокітнику і  можливості регулювання кута нахилу сидінь.  
 
КОМПЛЕКТАЦІЇ:
GEELY Atlas Pro будуть представлені в трьох комплектаціях - Comfort, Luxury і Premium, склад яких задовольнить найвибагливіших клієнтів. Детальний перелік опцій наведено на офіційному сайті https://geely.in.ua проте наведемо декілька з них:
  • Адаптивний круїз-контроль із утриманням дистанції
  • Автономне екстрене гальмування – міська система запобігання зіткненню 
  • Асистент утримання смуги руху 
  • Інтелектуальна система керування дальнім світлом 
  • Безключовий доступ та кнопка старту двигуна
  • Бездротова зарядка смартфонів
  • Двозонний клімат-контроль з датчиком якості повітря 
  • Передній і задній парк-троніки, панорамна камера 360°
  • «Теплий» пакет – підігрів сидінь, керма, лобового скла та форсунок
 
ГАРАНТІЯ 
Geely Auto впевнений у високій якості своїх автомобілів, тому забезпечує гарантію терміном 5 років або 150 000 км пробігу (в залежності від того, що настане раніше). Детальні умови гарантії та обмеження зазначені в сервісній документації автомобіля.  
 
ЦІНИ GEELY ATLAS PRO В УКРАЇНІ 
GEELY, як один з провідних представників автопрому Китаю, доводить – преміальний автомобіль може переконати й ціною! Ціни на новий кросовер GEELY Atlas Pro стартують від 847 300 грн з ПДВ за версію з переднім приводом в комплектації комфорт, ціна комплектації Luxury становитиме 921 300 грн з ПДВ, а версія з повним приводом в комплектації Premium коштуватиме 995 300 грн з ПДВ**. 
Зробити попереднє замовлення GEELY Atlas Pro можна в автосалонах офіційної дилерської мережі в Україні або зробивши заявку на сайті https://geely.in.ua   
 
Запрошуємо приєднатися до сторінок GEELY в Facebook, Instagram та каналу в YouTube щоб бути серед перших, хто дізнаватиметься про головні новини бренду в Україні.

_______________________________
*Наведені дані по витраті палива не є експлуатаційною нормою. Фактичні витрати палива конкретного автомобіля залежать від: дорожніх і погодних умов руху; регіону експлуатації; стилю водіння автомобіля, інтенсивності розгонів і кількості зупинок; ступеня завантаження автомобіля і розміщення вантажу; ступеня відкриття опускних стекол; комплектації, регулювання, налаштування і технічного стану автомобіля; роботи обладнання (компресора кондиціонера, склоочисника, електровентиляторів та ін.); змін, внесених в конструкцію автомобіля і застосування не рекомендованих масел, робочих рідин, палива.
 
**Ціни станом на 18.11.2022 року включно з ПДВ. Кількість автомобілів обмежена. 
Зовнішній вигляд, оснащення та комплектація автомобіля наведені у зображеннях для ілюстрації можуть відрізнятися від наявних автомобілів у офіційних дилерів GEELY на території України. Виробник і продавець залишають за собою право без попереднього повідомлення змінювати комплектації і ціни на автомобілі. Інформацію щодо наявних кольорів
комплектацій та цін автомобілів Geely уточнюйте у найближчого офіційного дилера. ТОВ «ГРАНД АВТОМОТІВ».