15.11

В офіційній дилерській мережі Kia приймають замовлення на дизельні модифікації бестселера Sportage

У 2019 році дизельні версії Kia Sportage, через підвищений попит, реалізовувалися переважно на ринку ЄС. Відтепер привід для радості з'явився і в українських шанувальників дизельних Kia, які мають змогу замовити Sportage з економічним дизелем 1,6 CRDi 2020 модельного року, а також механічною або роботизованою автоматичною КПП на вибір.

За результатами продажів нових автомобілів в Україні за 9 місяців поточного року компактний кросовер Kia Sportage ще більше зміцнив свій лідерський статус і став найбільш продаваним автомобілем у нашій країні. Майже 4200 автомобілів знайшли своїх власників і єдине, на що нарікали українські шанувальники бренду Kia, так це на дефіцит дизельних версій Sportage, що склався через вкрай високий попит на дані модифікації в європейських країнах.

 

«Фалькон-Авто», офіційний дистриб'ютор Kia в Україні, радий повідомити про старт прийому замовлень на Kia Sportage з сучасним економічним турбодизельним двигуном 1.6 CRDi, представленим в двох модифікаціях. Стартовим є мотор потужністю 115 к.с. (280 Нм), що агрегатується 6-ступінчастою механічною коробкою передач. Тим, хто обере версію з 7-ступінчастою роботизованою коробкою передач DCT, дістанеться автомобіль зі 136-сильною (320 Нм) версією.

 

Турбодизель 1.6 CRDi є абсолютно новим силовим агрегатом, який прийшов на зміну дизельному мотору з робочим об'ємом 1,7 літра. Основною метою інженерів Kia під час роботи над цим двигуном були відповідність новим, ще більш суворим екологічним нормам ЄС, а також поліпшення показників економічності. З обома завданнями вони справилися на відмінно, забезпечивши витрату пального від 4,5 л/100 км***

 

Ціни на Kia Sportage 1.6 CRDi стартують з позначки 21000 Євро*. В даному випадку мова йде про кросовер у комплектації Comfort (Комфорт) з механічною КПП і переднім приводом. За привілей передати турботу про перемиканні передач роботизованій 7-ступінчастій коробці з двома зчепленнями, необхідно заплатити від 23 000 Євро*

 

Нагадаємо, що перелік оснащення Sportage у комплектації Comfort включає 6 подушок безпеки, ABS і систему електронної динамічної стабілізації автомобіля, датчик дощу, систему Старт/стоп, електропривод та обігрів дзеркал заднього огляду, обігрів керма і всіх сидінь, двозонний клімат-контроль, круїз-контроль, систему контролю за тиском у шинах, світлодіодні ходові вогні, 17-дюймові легкосплавні диски, мультимедійну систему з 7-дюймовим сенсорним екраном і підтримкою протоколів Android Auto/Apple Car Play, камеру заднього огляду.

 

Sportage з дизелем 1,6 CRDi доступний і в комплектації Business (Бізнес). Найважливішим технічним аспектом є наявність у такої версії повного приводу, при цьому пропонується вона за спеціальною ціною 25 400 Євро**, що робить придбання такого Sportage ще більш привабливим.

 

До речі, крім повнопривідної трансмісії, покупець Sportage в версії Business отримує систему управління тягою, задній парктронік, панель приладів типу Supervision (Супервіжн), систему вибору режимів роботи двигуна Drive Mode Select, комбіноване оздоблення сидінь шкірою і тканиною, задні світлодіодні ліхтарі.

 

Замовляйте Kia Sportage 1.6 CRDi у найближчого офіційного дилера Kia.