09.04

Автосалон Chery Радар-сервіс відновлює роботу!

      

Офіційний дилер Chery в Львівській області Радар-сервіс, знову відкриває свої двері для Вас! Ваша безпека – завжди наш пріоритет, і ми забезпечуємо всі необхідні заходи для Вашої максимальної безпеки та для безпеки персоналу нашого центру. Також продовжує роботу наша програма онлайн-продажу #CHERYОНЛАЙН.

     Ми з розуміємо та підтримуємо введені заходи карантину. В той же час – робимо усе можливе, щоб задовольнити потреби споживачів  у власному транспорті в  умовах вкрай обмежених можливостей пересування громадським транспортом. Відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України № 255 від 02.04.20 р. ми знову доступні для відвідування. В нашому автосалоні Chery Ви можете безперешкодно і безпечно придбати автомобіль Chery, який стане надійним другом і помічником, особливо в такий непростий час.

     Ви можете бути впевнені у безпечності процесу вибору та придбання Вашого кросовера Chery Tiggo, адже ми, Радар-сервіс, проводимо регулярну дезінфекцію і провітрювання приміщень; забезпечуємо наявність дезінфікуючих засобів; щоденно контролюємо стан здоров’я співробітників, забезпечуємо їх засобами індивідуального захисту (маски, захисні окуляри тощо). А кросовери Chery – спеціально готуємо для представлення в автосалонах та передачі Вам.

     Нагадуємо, що Chery пропонує широкий модельний ряд кросоверів на будь-який смак, за доступними цінами. А Chery Tiggo 2 є найдоступнішим кросовером на ринку нових легкових автомобілів в Україні – за ціною від $ 10 900. Така вигідна цінова пропозиція дає можливість Вам не обирати сумнівні варіанти вживаних автомобілів, а придбати новий! Також в Радар-сервіс діють знижки в розмірі $ 1 200 на кросовери Tiggo 4 та Tiggo 7.

     Ви також можете обрати альтернативний варіант придбання автомобіля не виходячи з дому - #CHERYОНЛАЙН. Це можливість здійснити всі дії, пов’язані з  вибором і купівлею Вашого авто всього лише в декілька кроків: обрати модель, замовити консультацію Вашого персонального менеджера, оформити замовлення, сплатити рахунок та отримати свій новий автомобіль!


     Для Вашої зручності працюють відділення Банків і страхових компаній. А сервісні центри МВС проводять онлайн-реєстрацію нових автомобілів з наданням необхідних документів.


Наш сервісний центр продовжує надавати Вам послуги з гарантійного та після- гарантійного обслуговування Ваших автомобілів!


Команда Радар-сервіс бажає Вам міцного здоров’я та приємних покупок!


Домовитися про візит у зручний для Вас час Ви можете за тел. (032) 232-12-30